Welkom op de officiële website van Xenia Kasper
Xenia Kasper debuteerde succesvol met 38½, een roman over de zussen Andrea en Susa. Het vervolg hierop, de roman 32 ºC , verscheen in februari 2008. In de zomer van 2008 verscheen 38 ½ in Rusland. Zomer 2009 verscheen Xenia's derde roman. De Countdown, een hilarische moeder-dochterroman. Het verhaal is losjes gebaseerd op Xenia’s eigen ervaringen nadat haar dochter Victoria in 2009 in Bath ging studeren.

Xenia's eerste thriller verscheen maart 2011: Chimaera – moord met twee gezichten. Een spannend verhaal dat zich in de televisiewereld afspeelt. Chimaera werd binnen een maand twee keer herdrukt en stond direct in de bestsellerlijst Top 60. Xenia's tweede thriller Ongeremd - moord met een verleden, is ook een groot succes.

Nemesis verscheen in de zomer van 2014 en was op de dag van verschijning meteen al aan een herdruk toe. De thriller is al vijf maal herdrukt.

Alecto - vergelding is slechts een kwestie van tijd, ligt medio april in de winkels! Het is het eerste boek dat Xenia zelf uitgeeft.

Xenia is manager en persagent van Linda de Mol, Yolanthe Sneijder-Cabau en Olcay Gulsen. Ze is van oorsprong Duitse, maar woont en werkt al jarenlang in Nederland.

Klik hier voor het laatste nieuws