Nemesis
In het Gooi verdwijnt een meisje, en dan nog een...
Maja van Tijl is misdaadverslaggever met een eigen televisieprogramma. Als ze terugkomt van een lange reis blijkt haar voicemail vol te zijn gelopen met berichten van haar beste vriendin Tina. Zij is wanhopig omdat haar nichtje spoorloos is verdwenen en heeft Maja's hulp nodig. Maja duikt meteen in de zaak en komt erachter dat er al eens eerder meisjes in het chique Gooi zijn verdwenen. Het wordt snel duidelijk dat alle verdwenen meisjes iets gemeen hebben. Te midden van prachtige villa's, succes volle bn'ers en ambitieuze artsen probeert Maja achter het geheim van de rijke regio te komen.

De intriges en ontwikkelingen in Nemesis volgen elkaar in hoog tempo op en het verhaal vol moord, lust en gruwelijkheden boeit tot en met de choquerende ontknoping.

'Nemesis is kundig geschreven, spannend, verrassend en boeiend tot de laatste bladzijde.' - George Rasker, plaatsvervangend hoofdofficier van justitie

'Xenia Kasper heeft met Nemesis een adembenemende thriller geschreven. Het Gooi zal nooit meer hetzelfde zijn.' - Ronald Ockhuysen, Het Parool

Xenia Kaspers eerste thriller Chimaera was direct na publicatie een succes en stond weken in de Bestseller 60. Daarna verscheen het meermaals herdrukte Ongeremd.

Lees hier het interview met Xenia over Nemesis