38˝: 1 man & 2 minnaars
De zussen Andrea en Susa naderen de veertig. Ze hebben alles: een man, kinderen en een hond of kat. Kortom: ze zijn gelukkig. Het leven loopt op rolletjes, totdat ze met twee vriendinnen een weekend naar een beautyfarm gaan. Vanaf dat moment is niets meer zoals het was. Ze nemen de teugels zelf in handen en in plaats van beheerst te worden door twijfels en je buik inhouden gaan deze vrouwen voor seks en passie. Het zijn bepaald geen slachtoffers maar regelrechte daders!

38 ˝: 1 man en 2 minnaars is een brutaal en sexy boek – een optimistische roman over vier bijna-veertigers die midden in het leven staan. Tegen het decor van ‘het Gooi’ van Duitsland (Klein-Vernich), Keulen, de Costa Blanca en Rome leven zij als Sex and the City-sterren. Zelfverzekerd, vol zelfspot en met geen greintje zelfmedelijden storten zij zich in het ene na het andere avontuurtje.

Xenia Kasper heeft een mondiale schrijfstijl waardoor Klein-Vernich een waar LA wordt en deze Duitse vrouwen net zo herkenbaar zijn als Gooische Vrouwen of vrouwen uit Hollywood.

Russische 38˝: 1 man & 2 minnaars

Paperback, 272 p. / Midprice-editie / Prijs: € 12,50


Lees hier de quotes
Lees hier het interview